Mailing list

De people @ ENOSIG mailinglist is bedoeld voor de discussie van onderwerpen gerelateerd aan opensource en vrije software, voor de regio Eindhoven. Hier vind je meestal ook de eerste aankondiging van de volgende ENOSIG-bijeenkomst.

Het volume is niet heel erg hoog; meestal zo'n drie e-mailtjes per maand. Mail van mensen die niet zijn geabonneerd wordt wel eerst gescreend, zodat er geen spam doorkomt.

Mail sturen kan naar het adres ["people" in het enosig.org domein]. Houd er rekening mee dat álle mail publiek beschikbaar wordt in het e-mailarchief voor nalezing. Wel worden waar mogelijk e-mailadressen in het archief onherkenbaar gemaakt.

Abonneren kan door mail te sturen naar het adres "people+subscribe" in het enosig.org domein—inclusief het plusteken. De mailinglist werkt met de (Engelstalige) opensourcesoftware mlmmj.

Als je in contact wil komen met de organisatie van ENOSIG, zónder dat dit meteen op de lijst voor iedereen te zien is, stuur dan mail naar het adres "info" in het enosig.org domein.