Enosig bijeenkomsten

Het is de bedoeling regelmatig bij elkaar te komen met een aantal open source enthousiastelingen in Eindhoven. Inmiddels vinden de Enosig-bijeenkomsten iedere 3e maandag van de maand vanaf 19:30 plaats.

Bijeenkomsten van de Enosig zijn in de eerste plaats gezellig. Daarnaast vinden we het ook erg leuk andere gebruikers van Vrije Software te helpen met de installatie, configuratie en gebruik van zulke software: neem je computer mee. (We hebben ervaring met verschillende GNU/Linux en BSD smaken. O.a. Debian GNU/Linux, FreeBSD, etc. Sommigen hebben zelfs naar GNU/Hurd gekeken.)

Mensen die geïnteresseerd zijn in PGP zijn ook aanwezig; als je meer wilt weten over veilig emailen en het uitwisselen van PGP fingerprints is er zeker iemand die je er alles over wil vertellen.

Er is altijd ruimte voor presentaties of mensen die gewoon wat willen vertellen en ervaringen willen uitwisselen over Open Source of hun eigen projecten.

Waar?

Het adres is woon/werk-pand Burgers (www.hertogstraat.nl), Hertogstraat 2, Eindhoven, tel 040-2113953. Het is ongeveer een kwartiertje lopen vanaf Eindhoven CS. De Hertogstraat kruist de Geldropseweg. De volgende buslijnen vanaf CS stoppen hier praktisch voor de deur: 171, 172, 173, 176.

Bij Burgers moet je de deur hebben die met een grote ijzeren pijl gemarkeerd is, en dan links naar achteren doorlopen naar de filmzaal.

Er is een internetverbinding in de ruimte waar we elkaar zullen zien. Meenemen van een laptop, switches, routers, verdeeldozen en netwerkkabels is nuttig: dat helpt bij het opbouwen van het netwerk.

Er is trouwens ook een bar.

Je kunt vóór de bijeenkomst (een vegetarische en best wel biologische daghap) eten in Burgers. Als je dat wilt moet je vanaf een uur of 14:00 even naar Burgers bellen om te vragen of er nog plaats is en jezelf aan te melden.

Reservering? Kosten?

Het wordt op prijs gesteld als je vantevoren even (via de lijst, of aan Joost of Geert persoonlijk) laat weten of je komt.

Vorige bijeenkomsten

Er zijn Enosig bijeenkomsten geweest op:

(Al die bijeenkomsten zijn aangekondigd op de mailinglijst, je kunt erover lezen in het archief.)